У Вінниці колишній президент України Петро Порошенко відвідав одну з військових частин Національної гвардії України, а також Калинівську центральну районну лікарню, де оглянув її відремонтований корпус.

Петро Порошенко

В мережі почали бурхливо обговорювати зовнішній вигляд експрезидента. Користувачам не дає спокою білий халат, який одягнув Порошенко під час візиту у лікарню. Відповідне фото виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер.

"У мене лише одне Питання. НАВІЩО він одягнув медичний Халат?", - підписав знімок Шнайдер.

У меня все лишь один Вопрос. ЗАЧЕМ он одел медицинский Халат?

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 6 december 2019

У коментарях користувачі колко висміяли "новий образ" Петра Порошенка.

[quote author=""]"Білий шоколад)", "Це його рідний халат, скоро повернеться у свою палату №6, і на волю випустять нового "Наполеона"", "Краще, ніж пам'ятний піджак", "Це гамівна сорочка неадеквату? Давно пора...", "В "медсестру пограти хоче", а вибрати нема з кого, от і нЕрвує...", "Треба так напитися , прийшла білочка", "У що не одягни – огидний", - відреагували юзери.[/quote

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що Юрій Романенко прокоментував призначення екс-глави апарату президента часів Петра Порошенка Ігоря Райнина на пост глави Харківської опозиційної платформи "За життя".

Як повідомляв портал Знай.ua, перший президент України Леонід Кравчук вважає, що акція "Варта на Банковій" на майдані Незалежності в Києві 8 і 9 грудня може перешкодити Володимиру Зеленському готуватися до нормандської зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що в мережі обговорювали неналежний вигляд штанів Петра Порошенка та інші забавні випадки, коли колишній президент з'являвся на фото в невдалих ракурсах.