Володимир Зеленський на нормандській зустрічі в Парижі різко приборкав російських пропагандистів. Під час прес-конференції за підсумками переговорів нормандської четвірки президент України через недолугі жарти Володимира Соловйова.

Нормандська четвірка, фото: Офіс Президента
Нормандська четвірка, фото: Офіс Президента

Український лідер досить різко відреагував на питання російської журналістки про те, чи готовий він контактувати з жителями окупованого Донбасу. Зеленський запросив всіх пропагандистів на чолі з Володимиром Соловйовим особисто приїхати і подивитися на Україну, пише портал "Політека".

Також Зеленський згадав, що особисто приїжджав в Станицю Луганську і спілкувався з місцевими жителями. Це ж саме він порадив зробити і представникам росСМИ.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нормандська четвірка
Нормандська четвірка

"Ви приїжджайте, я вам покажу. Але тільки щоб реально, а не як ваші, є там товаришу Соловйов, весело говорить в Москві, що там відбувається. А я завжди кажу - приїжджайте, подивіться, що у нас в Україні відбувається. Походіть ніжками, ручками, оченятами, нічого страшного, туфлі, чи що там, Brioni не забрудните...", - сказав він.

Нагадаємо, таємниця за закритими дверима: про що Зеленський поговорив з Путіним один на один.

Як повідомляв Знай.uа Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".