Міжнародні поїздки президента України Володимира Зеленського разом із українською делегацією схожі на туристичний вояж. Так, у поїздках глави держави за кордон завжди є "резервний день", де політики зазвичай мають вільну програму.

Так, у неділю, 8 грудня, Зеленський разом зі своїми друзями з ОП і СБУ, а прес-секретарка президента в неділю мала можливість запостити в Instagram своє відео з-під Ейфелевої вежі, йдеться в матеріалі "Європейської правди".

Відзначається, що офіційна частина нормандської зустрічі почалася о 16:00 9 грудня. Однак прилетів Зеленський до Франції вранці 8 грудня. При цьому, українська делегація повернулася додому 10 грудня, тоді як саміт завершився пізно вночі 9-го грудня.

Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента
Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента

Варто додати, поїздка в Париж для Зеленського "влетіла в копієчку". Вартість одномісного номера зі сніданком у п'ятизірковому Sofitel, де зупинилася команда президента, на booking.com стартує від 500 євро за ніч. Не є безкоштовною і стоянка літака в аеропорту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

В Офісі президента підтвердили, що українська делегація прилетіла за день до "нормандського саміту", запевнивши, що і в неділю, і в понеділок у Парижі проходили робочі наради.

Нормандська четвірка, 24 канал
Нормандська четвірка, 24 канал

Таким чином президент вчиняв вже не раз: він залишився інкогніто у Франції на вихідні після своєї першої зустрічі з Макроном. Також під час його візиту в Канаду Зеленський, його дружина Олена і глава ОП Андрій Богдан перед відльотом махнули на Ніагарський водоспад. Викликав питання і візит до Японії на інтронізацію імператора Нарухіто, який тривав 3 дні.

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського: "Не терпить нічого, крім оплесків".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.