Цього літа бізнесмен і IT-фахівець Дмитро Дубілет оголосив про розлучення з дружиною, з якою почав зустрічатися з 2002 року. Як він сам повідомив в соцмережі, з Катериною Кузьменко залишився друзями і бізнес-партнерами, але їх тривалі стосунки, на жаль, зберегти не зміг.

Ще в листопаді в одному з інтерв'ю міністр Кабінету міністрів казав, то його серце вільне, оскільки у нього немає часу на відносини й особисте життя. Але, ймовірно, за місяць щось точно змінилося.

У коментарі Знай.ua Дубілет зізнався, що з недавнього часу він вже не один. І це не його улюблений кіт, як багато хто міг подумати.

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

Дмитро не захотів заздалегідь розкривати подробиці про його нові стосунки, сказавши лише, що обраниця - українка.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Днями чиновник відвідав другий щорічний благодійний вечір iCharity, метою якого був збір коштів на придбання комплектів зимового одягу для вихованців дитячих будинків. Одним з лотів аукціону став обід з Дмитром Дубілетом. Продався цей лот за 350 тисяч гривень. До речі, раніше на іншому благодійному заході - Tabletochki Giving Tuesday Dinner - обід з Дмитром купили за 1,5 млн гривень.

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

Дубілет зізнався, що сам теж займається благодійністю - допомагає хворим дітям і армії.

Нагадаємо, раніше Дмитро Дубілет розповів, як відсвяткував найбільш божевільний Новий рік в його житті.

Крім того, дружина Сергія Сивоха Тетяна розповіла Знай.uа про вкрай важкий період в житті чоловіка, який вплинув на його рішення йти в політику.

Також Жан Беленюк зі “Слуги народу” розповів про зміни в житті. Народний депутат зізнався Знай.uа, коли завершить спортивну кар'єру.