Пропагандистський телеканал "Росія" показав відео так званого "ексклюзивного інтерв'ю", яке йому нібито дав президент України Володимир Зеленський.

Відзначимо, що журналісти Росії впіймали голову держави на виході з будівлі.

У коментарі представникам каналу президент заявив, що Україна інакше дивиться на Мінські угоди, ніж Росія. При цьому він підкреслив, що головною метою саміту в нормандському форматі є припинення війни на Донбасі.

Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента
Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента

"Я вважаю, що це правильний початок, в принципі, на таких зустрічах такого формату. У нас є можливість досягти результату – кінець війни в Україні, на території нашої країни. Через 4 місяці буде зустріч, тому що багато питань за один раз не вирішити і дійсно дуже багато різних поглядів, багато різних питань", – підкреслив Зеленський.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Глава держави також зазначив, що на двосторонній зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним обговорив з ним важливі питання і наголосив на важливості початку спілкування.

Нагадаємо, Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.