Українські аграрії розпочали акції протесту по всій країні стосовно продажу землі. Відповідну заяву на брифінгу після погоджувальної ради, зробила голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Аграрії, а також профспілки України, розуміючи, що зараз вже дуже важко в парламенті зупинити процес розпродажу землі, вийшли й оголосили про початок всеукраїнського протесту проти продажу сільськогосподарської землі", – сказала Тимошенко.

Володимир Зеленський, Сайт Президента
Володимир Зеленський, Сайт Президента

Також вона додала, що наразі вже деякі дороги на теренах України заблоковані, а також буле влаштований влаштувати пікет у столиці.

"Відповідно з 39 статтею Конституції України, сьогодні вранці аграрії заблокували майже 14 загальнонаціональних доріг, вони сьогодні закрили їх сільськогосподарською технікою і завтра вранці в Києві починається акція протесту, яка буде вимагати від президента і Верховної Ради певних кроків", - підсумувала політик.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський провідає дві держави Євросоюзу: озвучені дати і плани візиту.

Також Знай.uа писав, що Тимошенко відновила образ після перепалки з Зеленським: такий її не бачили давно.

Портал Знай.uа повідомляв, що Україна припинить співпрацю з МВФ: що буде з траншами.