Адвокат української волонтерки та водночас медика Юлії Кузьменко зробив гучну заяву. Так, він розповів, що готовий надати суду відповідні матеріали, які демонструють наявність алібі у підсудної.

Зауважимо, що Кузьменко та ряд інших осіб: вокаліста та добровольця Андрія Антоненко, волонтерку Яну Дугар, подружжя ветеранів війни на Донбасі Інну та Владислава, учасника Майдану Євгена Акастелова та відомого артиста Антіна Мухарського підозрюють у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета.

Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time
Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time

Наразі ж Влад Добош, адвокат зловмисниці, розповів, що в нього є докази того, що, Кузьменко не винна, адже має алібі. Окрім цього, він поскаржився на слідчих, які ніяк не хочуть з ним співпрацювати.

"Повний ігнор з боку слідчих. В групі слідчих приблизно 45 осіб і жодного слідчого не знаходиться, щоб мені надали матеріали справи. Ми готові співпрацювати зі слідством, проводити будь-які слідчі дії, готові брати участь у допитах. Є докази. Але я бачу, що слідство не має перед собою цілі на справедливе об'єктивне слідство", – заявив правозахисник

Популярні новини зараз
Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Нагадаємо, суддя Вовк взяв самовідвід у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Він повинен був обрати запобіжний підозрюваному Андрію Антоненку.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрювана в убивстві Шеремета Юлія Кузьменко зробила у суді сенсаційне зізнання

Також Знай.ua писав про те, ким є затримані підозрювані у вбивстві Шеремета, та що про них відомо