Батько президента України Володимира Зеленського Олександр розповів, що не хотів образити українців словом біомаса. Він так охарактеризував людей в інтерв'ю виданню "Країна".

Він уточнив, що мав на увазі тільки тих куплених людей, які протестували, а не всіх українців.

"Я мав на увазі тільки тих куплених людей, які протестували під Офісом президента напередодні паризької зустрічі. А саме це слово в інтерв'ю я вжив на емоціях, і не хотів нікого образити", - сказав "Країні" Зеленський-старший.

Олександр Зеленський, Страна
Олександр Зеленський, Страна

Також в інтерв'ю він говорив про те, що розчарування у Володимирі Зеленском сталося "тільки у тупих людей".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Розумна людина зрозуміє, що Вова – чесна людина, і бажання він продемонстрував. Він затримався там з Путіним на півгодини, домовився за три зони. Про що ви говорите? Які люди розчаровані? Біомаса ця? Звичайно, якщо людина голодна, він у всьому президента буде звинувачувати. Країну довели до сказу", - сказав він.

Нагадаємо, Зеленському на недосконалість земельного закону вказав власний батько.

Як повідомляв Знай. ua, батько Зеленського дав скандальне інтерв'ю.

Також Знай. ua писав, що батько Зеленського не витримав тиску на рідного сина.