Народний депутат України від фракції "Слуги народу" Максим Бужанський зробив гучну заяву стосовно колишнього президента України Петра Порошенка. Відтак, він розповів про спортивний клуб "5 елемент", де напередодні провели обшуки працівники ДБР.

Так, за його словами, ексглава України не тільки слідкував за тим, що відбувається у Росії, ай повністю "набив" спортклуб відеокамерами, навіть в роздягалці.

"Головнокомандувач Петро Олексійович пильно спостерігав за Російською Федерацією. Контролював, так би мовити, міжнародну обстановку, щоб Обама, Трамп, Меркель Макрон та інші могли спати спокійно. Так було рівно до вчорашнього обшуку в 5 Елементі. В ході якого з'ясувалося, що Порошенко стежив не тільки за Російською Федерацією. У кожному кутку роздягалень, в кожному кутку душових, взагалі, в кожному кутку, Верховний дбайливо присобачив відеокамери і мікрофони, які писали кожен шерех", - заявив нардеп.

Максим Бужанський

Окрім цього, він додав, що Порошенко спостерігав і за відомою українською журналісткою Сонею Кошкіною, яка займалася плаванням у цьому спортклубі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Багато років Соня Кошкіна пишалася тим, що тренується в П'ятому Елементі… Ось варто тільки Соні елегантно скинути чохол від Жигулів перед запливом, бах, а Порошенко вже в курсі. Всі її інсайди, все про баб, всі балачки і плітки, від політичних до того, хто кого тр*хнув, Петро Олексійович збирав все… права на створення яких, клієнти 5 Елементу явно не давали", - підсумував Бужанський.

Нагадаємо, що СБУ проводить обшуки в клубі "5 елемент", який пов'язують з Порошенком і Кононенком.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям: "Я особисто не згоден..."

Також портал Знай.uа писав, що українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати.