Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп цікавився тим, чи буде надано військову допомогу США Україні ще за місяць до розмови з президентом України Володимиром Зеленським. Про це свідчать нещодавно опубліковані документи Пентагону.

Трамп і Зеленський, фото - Гордон
Трамп і Зеленський, фото - Гордон

Так, на особисте прохання американського президента, Майкл Даффі, співробітник департаменту з управління і бюджету, написав до Пентагону лист із проханням надати докладну інформацію про військову допомогу для України, повідомляють американські ЗМІ.

Сильно відредаговані документи, отримані за запитом американського агентства, також показують, що чиновники адміністрації наказали затримати допомогу приблизно через годину після розмови двох лідерів.

Нагадаємо, санкції проти Росії та допомогу Україні у $300 мільйонів: Трамп підписав оборонний бюджет на 2020 рік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Порошенко "підглядав" за голими жінками в спортклубі: у мережу злили шокуючі деталі обшуку "5 елементу".

Знай.uа писав, новорічний "Квартал 95", напередодні імпічменту, посадив Трампа за піаніно без штанів: це треба бачити.