Відомий український блогер Михайло Шнайдер розмістив фото двох будинків і запропонував українцям вгадати, кому належить кожен із них. Відповідна публікація з'явилася на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він розмістив фотографію, на якій показаний один розкішний будинок з колонами і фігурними східцями, а другий скромний без зайвого пафосу. Блогер запропонував вгадати, де чий будинок. При цьому він прямо не назвав імена, а лише дав натяки на особистостей.

"Друзі, один з цих будинків належить лідеру найбагатшого Європейської держави, який керує країною близько 15-ти років, а інший будинок належить колишньому президенту найбіднішої країни Європи, який за п'ять років свого перебування у владі, не зробив абсолютно нічого Толкового. А тепер, увага, Питання. Де чий Будинок?" - пише Шнайдер.

Друзья, один из этих домов принадлежит лидеру богатейшего Европейского государства, который управляет страной около...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 22 december 2019

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Українці не пройшли повз публікації Шнайдера і відразу дізналися будинок колишнього президента України, а деякі і заміський будинок Ангели Меркель.

"Петя любить розкіш", "Так у нас у Микитасей і всієї їм такі ж "холупки" як у Петьки! А ви про високі матерії", "Це дача Меркель, але квартира не теж невелика і це не піар, а стиль життя. У них не прийнято позерство наших лідерів", "Верхній це великий колишнього президента, а другий Меркель", - пишуть українці в коментарях.

Нагадаємо, Порошенко "підглядав" за голими жінками в спортклубі.

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали тотальну прірву в доходах.

Також Знай. ua писав, що Меркель втерла ніс Єлизаветі II, Опрі Уїнфрі, Крістін Лагард і іншим відомим жінкам світу.