ВІП-відвідувачі елітного спортклубу ″5 елемент″ можуть бути задоволені - всі приватні розмови, а також пікантні кадри їхніх дружин, коханок і подруг тепер збережено на довгу пам'ять Петра Порошенка.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

Правоохоронці з'ясували, що київський елітний спортклуб "5 елемент", що належить екс президенту Петру Порошенку, знімав відвідувачів на приховані камери, які були встановлені в роздягальнях. Їх виявили в ході обшуків, які проводилися в рамках кримінальних справ, відкритих ДБР проти Порошенка.

Пікантну ситуацію з відеокамерами в роздягальнях прокоментував Ігор Лесєв. Він підкреслив, що спортклуб ″5 елемент″ є елітним закладом, куди не ходять ″прості смертні″. Звичайний річний абонемент там коштує більше 40 000 грн, а VIP-карта — всі 90 000 грн.

Саме перебування в цьому клубі підкреслює статус відвідувача. Спортклуб ″5 елемент″ відвідують політики, чиновники, судді, бізнесмени і, звичайно ж, у роздягалці розмовляють про все — і про політику, і про бізнес. І все це записувалось, а разом з розмовами на відео потрапляли і пікантні кадри під час перевдягання.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

″Саме перебування в ″5 елементі″ підкреслює статус відвідувача.Політики, чиновники, судді, політологи, їхні дружини, їхні коханки, їхні друзі. І постійні теревені про політику і бізнес. По телефону, між собою, як завгодно. І ось це все записувалося в закладі Порошенка. От ви розумієте, який параноїк у нас був екс-президент. Для нього взагалі поняття дна не існує. Я не здивуюся, якщо Порошенко сам переглядав найбільш пікантні кадри″, - зазначив Лесєв.

Нагадаємо, Ігор Лесєв пояснив стрімке падіння рейтингу Зеленського та "Слуги народу"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як готують зміну Гончарука на Авакова

Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку