Відомий український журналіст Юрій Романенко порівняв рівень розвитку України з Великобританією, однак ця країна пройшла такий же шлях ще у XVII столітті.

Відповідний допис Романенко опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Нинішня Україна опускається в той період розвитку права, який Британія пройшла у XVII столітті. З тією різницею, що британська еліта боролася проти абсолютизму, а українська бореться за. Як би наяву деяка різниця в якості еліт..." - йдеться в дописі журналіста.

Пост Юрія Романенка
Пост Юрія Романенка

Таким чином Романенко прокоментував статтю Юрія Гуленока щодо ситуації довкола заняття депутатської недоторканності. Зазначимо, що у середу, 18 грудня, депутати остаточно скасували свою недоторканність. За проєкт закону проголосував 291 народний депутат. Попри це половина сесійної зали вважає, що у законі чимало лазівок, які монобільшість залишила для себе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Верховна Рада, NewsOne
Верховна Рада, NewsOne

Нагадаємо, спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що народні депутати України не можуть цілком спокійно обійтися і без виплати компенсації за житло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада прийняла пропозиції Зеленського: президент підписав Виборчий кодекс.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.