Прем’єр-міністр Олексій Гончарук на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що все більше міст України приєднуються до урядової ініціативи, направленої на зниження тарифів на опалення.

Як повідомив Гончарук, наразі до ініціативи щодо перерахунку тарифів на опалення приєднались вже двадцять міст - Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Кривий Ріг, Біла Церква, Буча, Обухів, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів та Київ.

До урядової ініціативи по зниженню тарифів на тепло вже долучились 20 українських міст — Луцьк, Дніпро, Маріуполь,...

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Zondag 29 december 2019

Ця ініціатива, прийнята Кабінетом міністрів 26 грудня, полягає в тому, що місцева влада ухвалила рішення щодо коригування тарифів на тепло з врахуванням зниження тарифів на газ у порівнянні з вартістю блакитного палива, закладеною у чинних тарифах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, Гончарук закликав інші міста також приєднуватись до цієї ініціативи, яка дозволяє зменшити суми в платіжках, які отримують українці.

Нагадуємо, що з наступного року українці будуть отримувати по дві платіжки за газ: одну за спожите блакитне паливо, іншу — за його доставку.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні дані мільйонів боржників виставили напоказ, смартфон допоможе все виправити: що потрібно зробити.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.