Адвокати підозрюваної у стосовно резонансного вбивства журналіста Павла Шеремета Яни Дугарь, зробили гучну заяву щодо слідства. Так, вони заявили про фальсифікацію доказів слідства. Про це стало відомо під час брифінгу захисників, пише hromadske.

Як відзначається, адвокати акцентували увагу на кількох важливих моментах. Так, вони заявили, що Дугарь має два татуювання та зовсім іншу тілобудову, ніж дівчина на відео, яке показали слідчі. Також вони навели ще один аргумент стосовно її невинності. За їх словами, вони мають докази і свідків, які підтверджують, що 16 та 18 липня 2016 року Дугарь перебувала у військовій частині 66 у Донецькій області, а не в Києві.

Яна Дугарь
Яна Дугарь

"У місті Курахово тоді були бої, було дуже багато поранених. В нас точно є докази того, що Яна перебувала в цей час у своїй військовій частині, а в слідства точно немає документів, що вона цю частину залишала", — сказав адвокат Микола Ореховський.

Окрім цього, захисники запевнили, що підозрювана у 2016 році навіть не знала про існування підозрюваній у вбивстві Шеремета та з деякими з них познайомилися лише цього року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі ж адвокати підкреслили, що мають на меті подавати заяву про злочин щодо фальсифікації доказів та незаконне утримання особи під домашнім арештом.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив під вартою волонтера і одночасно медика Юлію Кузьменко, яка підозрюється у резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.uа , Дубинський зауважив цікаву деталь у справі Шеремета: до чого тут Бірюков та Арахамія

Також портал Знай.uа писав, кого підозрюють у скоєнні вбивства ведучого радіо "Вести" і виконавчого директора "Української правди" Павла Шеремета.