Під час передвиборної кампанії чинний президент України Володимир Зеленський давав багато обіцянок. Однак деяких кроків від гаранта українці досі не дочекалися.

Так, в мережі з'явився список з 10 запитань Володимиру Олександровичу від людей, які голосували за нього на виборах.

Так, у списку просять президента відповісти, чому ніхто не притягнутий до відповідальності за Іловайськ та Дебальцеве, а також коли почнуться посадки і боротьба з корупцією.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"В маленькій Грузії Михайло Саакашвілі посадив 18 тисяч корупціонерів і цим знищив корупцію, причому арешти корупціонерів почалися на третій день після інавгурації Саакашвілі. Чому Ви не хочете боротися з корупцією? Чому Верховна Рада не ухвалює закон про референдуми і не збирається проводити референдум з такого важливого питання, як продаж землі?", - дивуються українці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також українці питають, чому громадяни інших країн знаходяться в наглядових радах стратегічних підприємств країни, як "Укрзалізниця" і Укробоонпром і Нафтогаз.

"Чому призначений з Вашої подачі прем'єр-міністр Гончарук не має не тільки досвіду роботи на керівних посадах в Кабміні, але навіть не має вищої економічної освіти?", - запитують у президента.

Крім того, українці поцікавилися, коли президент покладе край незаконному вивезенню лісу та видобутку бурштину.

"Чому міністр освіти робить 14 граматичних помилок в одному своєму пості у Фейсбуці? Ви вважаєте нормальним призначення таких людей на міністерські посади?", - обурюються українці.

Нагадаємо, Зеленський ще на тиждень "забив" на Україну.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко влучно затроллил суперечливу поїздку Зеленського.

Також Знай. ua писав, що мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована.