Політолог Михайло Подоляк висловився про поїздку президента України Володимира Зеленського в Оман. Відповідна публікація з'явилася на його сторінці в Facebook.

"Навіщо так відверто повторювати шлях, який вже пройшов твій невдалий попередник? Навіть у дрібницях. Навіщо спочатку робити, а потім думати і гарячково шукати відповіді? Це ж Україна. Яка досі шукає того, хто перестане їй банально брехати... Тут обов'язково потрібно вміти правильно розмовляти. Відверто, своєчасно, довірчо", - пише він.

При цьому Подоляк вважає, що президенту не вистачає щирості. Та спокійної реакції на претензії, що надходять на їх адресу.

Володимир Зеленський в Омані
Володимир Зеленський в Омані
president.gov.ua

" ... Немає ніяких проблем в самому факті поїздки в Оман, на Сейшели або в Монте-Карло. Ну люблять наші vip-и настільки передбачуваний лакшері відпочинок. Так, "сільська" така звичка – "бачите, я дуже крутий, тому що купую собі самі багатозіркові готелі". Проблема виникає тільки тоді, коли ти стаєш президентом. Щонайменше, це викликає дивні відчуття і всередині країни, і у наших зовнішніх партнерів. Навіщо так демонстративно? Невже для репутації країни можна трохи потерпіти? Ще більша проблема виникає, коли ти починаєш маскувати це", - пише політолог.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення
Показати ще

Організація зустрічі з міністрами Омена, на думку Подоляка, ще більше заганяє президента в незручне становище.

Володимир Зеленський в Омані, фото: Страна
Володимир Зеленський в Омані, фото: Страна

"Ну які такі «інвестиційні зустрічі», коли приватний візит, а на урядових порталах двох країн немає про цих зустрічах жодної анонсуючій рядки? На кого це розраховано в наш інформаційний час? Хіба важко було дати офіційне повідомлення - «президент відбув у короткострокову відпустку в країну О.» Так, це виглядає трохи дивно. Але тим не менш, цілком вписувалося б в парадигму чесності). А так... Все точно також як вчора...", - пише Подоляк.

Він вважає, що саме на таких нюансах і погорів пафосний Порошенко, коли дума, що дуже розумний і все зможе замаскувати.

"І навіть робив вигляд, що не розуміє - в чому претензія? Він же багатий ос і може собі дозволити. І майже відразу організував смердючу хвилю "агресивних оправдателей". Рівне теж саме відбувається і зараз...", - резюмує Подоляк.

О(б)ман... Зачем так откровенно повторять путь, который уже прошёл твой неудачливый предшественник? Даже в мелочах....

Geplaatst door Михаил Подоляк op Zondag 5 januari 2020

Нагадаємо, секрет Зеленського здивує українців, без Порошенко не обійшлося.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк відповів на слизьке питання.

Також Знай. ua писав, що заява Мендель про обмін полоненими зачепило за живе українців.