Як відомо, на днях президент України Володимир Зеленський таємно покинув державу та поїхав відпочивати на в п'ятизірковий готель на березі Оману. У зв'язку з цим, у мережі розкритикували таку поїздку зауваживши, що доки він "тусить" за кордоном, українські бійці мерзнуть в окопах, захищаючи країну.

Відповідну заяву зробив журналіст Юрій Бутусов на власній Facebook-сторінці.

"Зупиніться! Звичайно, це незручно, коли Верховний Головнокомандувач під час війни знаходить час для відпочинку на березі Індійського океану, поки підпорядкована йому армія мерзне в окопах на Донбасі… Звичайно, це дурість, приховувати таку інформацію від своїх громадян, тим більше якщо сам Зеленський висміював точно таку ж саму дурість минулого президента в номері про "Петра Інкогніто" на Мальдівах у 2018-му", - написав він.

Юрій Бутусов

Також Батусов додав, що можна було зробити по-людські, попередивши про це все українців, а не нахабно виправдовуватися.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Можна було вчинити по-людськи, сказати, їду на відпочинок на кілька днів з родиною, ось готель, ось чек, так дорого, але декларація дозволяє, все законно, вибачте, відпрацюю… Однак Офіс президента публікує набір роз'яснень – "офіційний візит", про який "забули" заздалегідь повідомити, фотографії з якимось дядечком в арабському одязі, при відсутності самого глави Оману, і при відсутності на зустрічі навіть посла України", - зауважив журналіст.

Володимир Зеленський в Омані, фото: Страна
Володимир Зеленський в Омані, фото: Страна

Окрім цього, він додав, що не варто брехати, адже завдяки цьому нічого хорошого не буде:

"Зупиніться! Ще ніхто і ніколи не виправляв провал в комунікаціях новою брехнею. Продовжуючи брехати в таких нісенітницях, ви підриваєте довіру до своїх подальших серйозних ініціатив, адже тепер суспільство знатиме, що брехня навіть в самих очевидних випадках визнається допустимою. "Барон Мюнхгаузен славний не тим, що він літав на Місяць. Він славиться тим, що ніколи не бреше".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, що мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована: що забув гарант в Омані

Як повідомляв Знай.uа Зеленський "вибив" Путіна з "російського світу", люди так хотіли це почути: "Нічого хорошого чекати не варто".

Знай.uа писав, на українському кордоні стався колапс, тонуть люди годинами в чергах: "Стоїмо як всі".