Стало відомо, що нелегітимний депутат Державної Думи Російської Федерації, колишній "прокурор" анексованого Криму Наталя Поклонська назвала жителів Донбасу "звичайними українцями". Про це вона повідомила у своєму Telegram-каналі.

Наталя Поклонська

Так, Поклонська досить бурхливо відреагувала на ініціативу встановити пам'ятник Степану Бандері в 40 км від кордону з Російською Федерацією.

"Ці маревні ідеї не мають ніякого відношення до звичайних українців: що в Києві, що в Кривому Розі, що в Донецьку люди знають правду і ненавидять всю цю бандерівську шваль", – різко заявила вона.

"Добре, що не замахнулися перейменувати якесь місто в Бандерівськ – ну щоб в черговий раз насолити Росії!" – обурюється Поклонська.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот, Telegram

Нагадаємо, що Сергій Сивохо, який є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони, висловив свою думку з приводу того, як припинити війну на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, експрокурор Криму, а нині депутат Державної думи Росії Наталія Поклонська зробила гучну заяву щодо новорічного привітання президента України Володимира Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Поклонська стверджує, що в російських ток-шоу потрібно говорити "в Україні" і запрошувати туди представників нової української влади, так як Київ прагне налагодити відносини з Москвою.