Відпочиває на Гаваях колишній президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама потрапив під приціли камер папараці. Фото зробили в той час, коли Обама виходив на денну тренування по паддбордингу.

Про це стало відомо завдяки виданню TMZ, яке опублікувало знімки.

Барак Обама, TMZ
Барак Обама, TMZ

"В наші дні Барак Обама може бути трохи сіріше на вершині … але його тіло виглядає так само добре, як і до того, як він зайняв свою посаду в 2000-х роках", — пише видання.

Барак Обама, TMZ
Барак Обама, TMZ

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Колишній президент досі живе на Гаваях, і він переїхав з поля для гольфу в океан, щоб покататися на паддлборде, що теж схоже на тренування.

Барак Обама, TMZ
Барак Обама, TMZ

"Кадри 44-річного чоловіка без сорочки можуть бути не такими вражаючими, як любитель Барак Обама в штаті Алоха в 2008 році, незадовго до того, як він став президентом, але все ж таки … досить вражаюче", — йдеться у повідомленні.

Обамі потрібно виконати певну роботу, перш ніж він стане професіоналом у паддлборде, але важливо те, що він продовжує вставати після падінь.

Також видання повідомляє, що і Барак Обама, і нинішній президент США Дональд Трамп, відповідно до щорічного опитування Геллапа, вважаються найбільш шанованими людьми 2019 року, "але обидва вони знаходяться на абсолютно різних шляхах, щоб почати 2020 рік", - зазначають у виданні.

"Поки Обама підкорює Гаваї, Трамп вбиває генералів в Ірані", — пишуть журналісти.

Нагадаємо, Трамп не відправив Україні обіцяні $35 млн: у Міноборони США мовчать.

Як повідомляв Знай.uа Трамп "вколов" Обаму в хворе місце через Україну: подушки проти $400 мільйонів.

Знай.uа писав, у Трампа зробили гучне звернення щодо України.