Відомий український блогер та юрист Михайло Шнайдер розкрив причину протесту колишнього президента України Петра Порошенко щодо відкритого земельного ринку. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Петро Порошенко

Так, за словами блогера, у колишнього глави держави є сто тисяч гектарів землі.

"Петра Порошенка належить... більше 100 ТИСЯЧ ГЕКТАРІВ ЗЕМЛІ. Тепер зрозуміло, чому Петя так проти цивілізованого і відкритого Ринку?" - написав Шнайдер.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі не змусили себе довго чекати і відразу ж відреагували на розкритий факт.

"Оооооо! Навчив Ляшко!!!!!", "Цивілізований і відкритий ринок землі - справа цивілізованої та відкритої влади. У нас такого ще немає. Крім того, не плутайте ринок з базаром, а селян з тими, хто продає чуже....", "ТОЙ ще аграрій.До скотенюки – пара", "От такі "фермери" i скуплять українську землю, Зе команда зробить великий дерибан", "Вилами йому в зад", - прокоментували користувачі.

Нагадаємо, що у мережі з'явився унікальний знімок п'ятого президента України Петра Порошенка, який не тільки припав до душі деяким користувачам, але і скопіював знамениту сцену з легендарного фільму "Титанік".

Як повідомляв портал Знай.ua, екслідер Петро Порошенко запропонував ініціювати скликання спецзасідання Ради безпеки ООН і відхилити всі пропозиції від Росії з розслідування авіакатастрофи українського літака МАУ.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко навіть перебуваючи далеко від батьківщини примудрився замовити рекламу.