З'явилася інформація, що оперативний штаб створений при РНБО України за дорученням президента Володимира Зеленського для розслідування авіакатастрофи літака українських авіаліній МАУ в Ірані, спочатку отримував всю необхідну інформацію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Офісу президента України в мережі Facebook.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Reuters
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Reuters

Повідомляється, що в Ірані фахівці отримали всі відео-, фото - та інші матеріали для аналізу процесів, які відбувалися і відбуваються в Тегерані. На підставі зібраної інформації завдяки роботі української експертної групи було отримано достатньо даних, щоб розуміти, що розслідування відбудеться об'єктивно та в стислі терміни. Політичну частину роботи завершено. Фахівці продовжують працювати, щоб провести всі необхідні юридичні процедури.

Публікація Володимира Зеленського, Facebook
Публікація Володимира Зеленського, Facebook

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Висока професійність, оперативність і відданість. У страшній трагедії в Тегерані Україна показала, що має на кого покластися. І оперативний штаб при РНБО в цілому, і група експертів в Ірані зокрема працювали цілодобово й ретельно. Їм надавали всю потрібну інформацію. Україна вже знає причину трагічної загибелі 176 людей, але повинна продовжити роботу для завершення юридичної частини розслідування. Вічна пам’ять загиблим.", - повідомили в ОПУ.

Нагадаємо, це змінює все: Україна здивувала світ правдою про авіакатастрофу в Ірані.

Як повідомляв Знай.uа Україна терміново відправила експертів на місце падіння Боїнга МАУ, які версії вивчають.

Знай.uа писав, РНБО взявся за справу аварії літака МАУ, озвучена основна версія.