Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що скоро українці зможуть користуватися якісним інтернетом навіть під час польотів на літаках. Про це глава уряду розповів у своєму телеграм-каналі. "Крім того, розширення діапазону для мобільного зв'язку – це важливий крок до появи якісного інтернету в маленьких селах і віддалених регіонах". Також за словами Олексія Гончарука, уряд прийняв важливе рішення в цьому напрямку, який має унеможливити корупцію. Тепер частоти, які призначені для розвитку в Україні 5G, будуть розділені між операторами зв'язку виключно через відкриті тендери.

Олексій Гончарук, NewTelecom
Олексій Гончарук, NewTelecom

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму телеграм-каналі розповів про плани з приводу оцифровування всієї країни. Глава уряду зазначив, що хоче зняти всю територію України, вже оголошено конкурс на здійснення якісної аерозйомки. Це означає, що тепер підприємці та інвестори зможуть побачити повну карту територій країни.

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонули" Зеленський з Богданом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду замміністра МЗС.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.