У четвер, 16 січня, на офіційному сайті президента України з'явилася петиція, в якій главу держави закликають звільнити Олексія Гончарука з посади прем'єр-міністра.

Так, автор петиції, юрист Ростислав Кравець просить Володимира Зеленського відправити прем'єра у відставку у зв'язку з професійною непридатністю і підривом довіри до державної влади і дискредитації.

Варто відзначити, що під даною ініциативою вже підписалося понад 40 осіб. Однак цього числа недостатньо. Для того, щоб президент розглянув петицію, необхідно 25 тисяч голосів.

скріншоти

Нагадаємо, Романенко показав, як історія з Гончаруком та Зеленським повторює помилку Порошенка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Гончарук відреагував на злив даних і розповів, як працює його команда над тим, щоб перезавантажити країну і зламати стару систему і побудувати нову, без договорняків і "схематозів".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук простими словами хотів пояснити президенту про курс долара і не тільки. На YouTube-каналі "Як обдурити президента" з'явився третій аудіозапис прем'єра з закритої наради.