Відомий український журналіст, блогер, політичний оглядач та редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко поділився думками щодо візиту української делегації в Давос. Відомо, що журналіст оцінив доцільність таких путівок, адже залишилося багато питань.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Романенко, фото скріншот з youtube
Романенко, фото скріншот з youtube

"Коли я сьогодні в прямому ефірі ZIK сказав, що Давос - це фуфло і аналоговий відстій і мені складно зрозуміти, чому в Україні, якій нічого на Давосі запропонувати, з ранку до вечора дзвонять про цю подію, як ніби це мати рідна. Аргумент журналіста захопив своєю простотою "Не можуть стільки людей помилятися". У цьому весь стадний інстинкт нашої медіа спільноти. Яка завжди біжить туди, куди всі тікають. Інше питання мене захопило ще більше: А чим ми повинні пишатися, коли приїжджаємо на такі заходи? Пишатися! Пишатися, с*ка, ось для чого Давос! Я йому кажу: Та немає чим нам пишатися, от ви назвіть дві-три причини для гордості?", - пише Романенко.

Далі журналіст дізнався відповіді і висловив дуже сильний розпач:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Публікація Юрія Романенка, Telegram
Публікація Юрія Романенка, Telegram

Публікація Юрія Романенка, Telegram
Публікація Юрія Романенка, Telegram

Нагадаємо, "Бидломаса їде відпочивати": українці жорстко відреагували на поїздку "слуг народу" в Швейцарію.

Як повідомляв Знай.uа у США почався процес імпічменту Дональда Трампа через його тиск на Україну.

Знай.uа писав, Грета Тунберг виступила в Давосі з посланням до людства: "Залишилося 8 років, щоб врятувати планету".