Народний депутат України, голова української делегації в ПАРЄ Єлизавета Ясько відмовилася спілкуватися в кулуарах з українськими журналістами.

Відомо, що журналісти поставили Лізі питання про ставлення до судової реформи в Польщі, однак парламентарій залишила його без відповіді, заявивши, що нічого коментувати не буде. Про це стало відомо завдяки відеозапису, на якій був зображений втеча від українських журналістів у Telegram-каналі Pavlovsky News.

"Я не даю зараз коментарів. Колеги, будь ласка, у нас зараз зустріч, коментарі я зараз не можу давати", – сказала вона.

У свою чергу, журналісти, бігли за нею по коридорах, однак нардеп проігнорувала їх і поїхала в ліфті. Представники ЗМІ акцентували увагу на тому, що вважають таку поведінку глави української делегації в ПАРЄ дуже дивною, адже вона уникає спілкування з ними вже другий день поспіль.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, після Brexit Україна введе безвізовий режим для британців, деталі.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський звернувся до українців і висунув вимогу.

Знай.uа писав, Михайло Радуцький розкрив переваги закону про трансплантологію: "Втрачаємо гроші на цьому".