Шеф-редактор видання "Хвиля" та політичний експерт взяв інтерв'ю у бізнесмена, який самостійно їздив в Давос і міг спостерігати українську делегацію на економічному форумі. Відповідне інтерв'ю він опублікував на своєму каналі YouTube.

"Поведінку української делегації на економічному форумі в Давосі настільки абсурдне і комічне, що я вирішив розібрати цей випадок окремо разом з бізнесменом Максимом Праздниковым, який їздив самостійно в Давос разом з колегами з СЕО - клубу. Він розповів про те, чим відрізнялися пріоритети України і Польщі в Давосі. І взагалі, як це все виглядало "зсередини", - написав він під роликом.

Зазначається, що після поїздки до політиків було багато запитань щодо того, за чиї гроші вони їздили на форум.

Форум в Давосі
Форум в Давосі
REUTERS

"Був такий цікавий момент. Привезли їх усіх разом. Причому це були представники різних політичних сил, не тільки "Слуга народу", "Голоси" і інших", - розповідає експерт.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бізнесмен розповів, що в Давосі мільярдери і сильні світу цього спокійно гуляли по вулицях у супроводі максимум одного охоронця і це було дуже на контрасті з тим, як деякі представники "українського політичного бомонду, які переміщалися в щільному оточенні з 10 охоронців і до них було не підступитися практично".

Також він зазначив, що українська сторона поставила перед собою план за певний період залучити в країну 50 мільярдів інвестицій. Однак, на думку бізнесмена, у них немає чіткого плану і певних пропозицій щодо цього.

"не Можна просто так залучити гроші в країну. Ти повинен щось запропонувати", - каже експерт.

Нагадаємо, Романенко пояснив, як дожимають свободу слова в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського запанікували з-за затримки військової допомоги США.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський жорстко пройшовся по міністру Бородянському через закон про ЗМІ.