Колишній народний депутат та водночас екс-очільник "Правого сектору" Дмитро Ярош зробив досить гучну заяву про людей нетрадиційної орієнтації. Так, за його словами "світ летить у пекло", бо "гомосексуалісти" та інших "збоченці" стали нормальним явищем в Україні.

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Про це не прийнято говорити, але... світ летить у пекло. Гомосексуалісти, та інші збоченці, стали "нормальним явищем". Вони захоплюють владу і нав’язують людям свою "чергу денну" - сатанинську. Гомосексуальна диктатура опанувала багато країн світу. Молоденькі дівчатка-функціонерки, які невідомо як і чого поставали міністершами, говорять і втілюють в життя так звану "гендерну рівність". Насправді це - легалізація збоченців", - написав Ярош.

Окрім цього він додав, що найжахливіше те, що багатьом жителям держави таке дійсно подобається.

"Нам, українцям, збоченці, росіяни, олігархи і влада "втюхують" байки про те, що українці мають бути бидлом: без духовності, без моралі, без традиції. Багатьом це подобається. Тому голосують як голосують... Ми - Українці-Християни. Ми творимо Державу на своїй Українській землі. Свою - Українську Державу", - підсумував Ярош.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дмитро Ярош, фото: InfoResist
Дмитро Ярош, фото: InfoResist

Варто відзначити, що практично відразу під дописом розгорівся серйозний скандал. Так, одні вважають, що це повна маячня, адже не можна ображати людей через власні вподобання:

"Ну маячня ж. Причому повна. Українці не всі християни. А по-друге, бажання не бачити ЛГБТ осіб не зменшить їх кількість. Це не залежить від фільмів або реклами. Це генетика та хімія. Чи Ви вважаєте приклад нацистської Німеччини та СРСР щодо переслідування геїв доречним?", - пишуть обурено користувачі соцмережі.

"Дійсно, збоченці є скрізь і вони й на передку поводять себе як банальні п@дар@си. Тобто це не захисники... А краще контролюйте ваші висловлювання стосовно християнства, бо толерантність до геїв й неповага до віри інших це і є мерзотність".

Слід зауважити, що усі негативні коментарі, які суперечать думці екс-політика, видаляються, і цей не став виключенням.

Скріншот коментаря

Інші ж навпаки стверджують, що колишній нардеп правильно вважає та розділяють його думку:

"Насправді пост доречний як ніколи. Підтримую всю думку на 100%. Адже через байдужість або мовчання ми просто вимираємо як нація...".

Скріншот допису

Нагадаємо, розрив між доходами чиновників та бюджетників показали в цифрах.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк знайшов тривожні сигнали на виступі Зеленського в Давосі.

Також Знай. ua писав, що сценарій "розколу" від Порошенка, українців попередили про неминучий.