Перський провидець Салман Салехігударза висловив свою думку про українських політиків. За його словами, зло ховається не в самих грошах, а у прагненні здобути їх будь-яким шляхом.

Так, п'ятий президент України Петро Порошенко хвалився в Давосі інвестиціями, а через рік нинішній глава держави Володимир Зеленський просить інвесторів надіслати Україні побільше грошей, щоб вона стала інвестиційною Меккою Європи.

"Багато було випадків, коли я міг розбагатіти, за життя часто доводилося вибирати між багатим, солодким життям і шляхом, яким йду я. Він включає в себе подорожі, допомогу всім, хто до мене звертається, вислуховувати проблеми людей і з допомогою своїх здібностей якось полегшити їхні проблеми, я обрав такий шлях", - розповів іранський мудрець.

Салман Салехігударза
Салман Салехігударза

Також Салман вважає, що жага влади будь-якою ціною – це ще одне страшне зло. За його словами, вона вже з'їла зсередини Хілларі Клінтон і Терезу Мей і досі гризе Марину Порошенко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Бог дає багатьом владу, є люди, які тут, щоб щось донести і піднести цей світ, але, на жаль, багато людей, отримуючи владу, втрачають свої хороші риси. І вони починають ставати злими, роблять багато зла для свого народу і для людей в інших країнах. Починають війни, вбиваючи ні в чому не винних людей. Вони це роблять тільки через своє марнославство", - зазначив провидець.

Салман Салехігударза
Салман Салехігударза

Нагадаємо, астролог зробила персональний гороскоп на 2020 рік для Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, пророцтво Ванги розкрило, як жінки врятують Україну та світ.

Також портал Знай.uа писав, астропсихолог пояснила, чому прем'єр Гончарук нажив ворогів.