У мережі з'явилася несподівана новина про вбивство фігуранта розслідування катастрофи малазійського лайнера МН-17 на Донбасі Володимира Цемаха.

Таку інформацію почав поширювати російський пропагандистський ресурс RT.

скріншоти

Наголошується, що публікація про смерть бойовика з'явилася на сайті RT, але через деякий час з невідомих причин була видалена.

Так, ЗМІ опублікували скріншоти нібито взламаного листування родичів Цемаха. З листування стає ясно, що Цемах поїхав до Москви у справах 26 січня 2020 року, після чого зв'язок з ним було втрачено.

Популярні новини зараз
ТЦК знову штурмуватимуть черги: нові терміни явки створять колапс – адвокат На опалення дадуть 16 тисяч: хто може отримати гроші Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити Пенсіонерам розширюють соціальні послуги: що можна отримати
Показати ще

Новина була доступна на сайті протягом приблизно п'яти хвилин, після чого вона була негайно видалена.

Нагадаємо, що Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) відмовився забороняти екстрадиції Володимиру Цемаху, який фігурує в справі про катастрофу МН17 на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у справі про катастрофу MH17 сплив несподіваний підозрюваний. Поки не розголошується, хто саме буде на лаві обвинувачених, а також яка юридична компанія буде займатися його захистом.

Також портал Знай.uа писав, що Нідерланди офіційно вимагають у Кремля видати обвинуваченого у справі про катастрофу МН17 Володимира Цемаха.