Колишній генпрокурор Віктор Шокін зробив неочікувану заяву. Так, він стверджує, що його хотіли позбавити життя, отруївши ртуттю, і до цього міг прикласти свою рук екс-віце-президент США Джо Байден.

Про це Шокін заявив в інтерв’ю "ТСН".

Варто зауважити, що Шокін лишився посади генпрокурора саме через Байдена, який звернувся до Порошенка з вимогою звільнити останнього, адже той ніби не розслідує корупційні справи. Також він тоді заявив, що в разі відмови, він не підпише документ про кредитні гарантії Україні від США на 1 мільярд доларів.

Віктор Шокін
Віктор Шокін
strana.ua

Наразі ж Шокін розповів, що його намагалися вбити. Відтак, за його словами, під час того, коли він перебував у вересні в Греції, йому стало погано й він потрапив до реанімації, де у нього було дві зупинки серця. А стало це все через ртуть, якою й намагалися його лишити життя.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Більш за все, звичайно, я думаю, що це, може бути причетний пан Байден", — зізнається він.

Байден

Слід зауважити, що на сьогодні є ще одна версія, чому екс-генпрокурор міг лишитися свого крісла. Президент США Дональд Трамп і його прихильники вважають, що Байден прибрав Шокіна, бо той розслідував діяльність компанії Burisma, в правлінні якої тоді був син Джо Байдена Гантер. Окрім цього і особистий адвокат Трампа Рудольф Джуліані ще раніше анонсував докази спроби отруїти Шокіна.

Нагадаємо, Венедиктова попросила "ізолювати" від Порошенка нардепів в ДБР.

Як повідомляв Знай.uа у Порошенка заявили про автентичність "плівок Труби", відповідь з ДБР не змусив себе чекати.

Знай.uа писав, Романенко розгромив ноу-хау Кличка з парковками в Києві, деруть шалені гроші.