Віце-президент США Джо Байден оголосив, що не буде балотуватися в президенти США в 2016 році, передає телеканал CBS.

Про це він заявив в ході виступу перед Білим домом. Поруч з ним в цей момент знаходилися президент США Барак Обама і дружина Байдена Джил.

Віце-президент США заявив, що у нього не було достатньо часу для проведення успішної кампанії. Він також підкреслив, що "це було б помилкою для демократів - відвернуться від спадщини президента Барака Обами".

"Незважаючи на те, що я не буду кандидатом, я не буду мовчати", - сказав Байден.

Читайте також: Хілларі Клінтон обіцяє більш жорстку політику щодо Путіна

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше на сайті газети The Washington Post була помилково опублікована замітка "Віце-президент Байден планує вступити в президентську гонку в 2016 році".

Пізніше замітку прибрали з сайту і замінили повідомленням: "Цей текст був опублікований помилково".

58-мі президентські вибори у США відбудуться 8 листопада 2016 року. Чинний президент Барак Обама не має права бути обраним на третій термін у зв'язку з обмеженням термінів каденції згідно з Двадцять другою поправкою до Конституції США.