Українська волонтерка Наталья Юсупова розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомлення про візит Державного секретаря Сполучених Штатів Америки Майка Помпео до травматологічного відділення Національного військово-медичного клінічного центру "Київський військовий клінічний госпіталь".

При цьому українка відзначила, що Помпео уважніший до бійців ніж українські можновладці. "Ні, президента нашої країни і головнокомандувача нашою армією в госпіталі не було сьогодні, він взагалі ще жодного разу не приходив провідати поранених бійців! У людини, що займає найважливішу посаду в Америці, після президента, є час на шпиталь, а у наших нових « правителів» немає!!! Соромно і гидко", - гнівно заявила Юсупова.

Також зі слів волонтерки, захід проходив організовано, при цьому Помпео був відкритий до спілкування з пацієнтами та персоналом: "І ніхто не бігав по коридорах і не забороняли стояти поруч звичайним людям, все було швидко, спокійно і організовано. Дивлячись на усміхненого політика, який гордо йде по коридору госпіталю, зловила себе на думці, що от чому вони так живуть і пишаються своєю армією і країною, тому що у них є захист в особі гідних політиків, людей, які завжди на сторожі інтересів свого народу".

Серед об'єктів, які відвідав Помпео - госпітальний храм ПЦУ при медичному закладі.

Майк Помпео відвідав госпітальний храм, Міністерство оборони України

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про візит державного секретаря також повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Нагадаємо, раніше Зеленський поговорив по телефону з правою рукою Трампа Майком Помпео: про що йшла мова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві перекрили пів міста, аби держсекретар США Помпео міг без заторів покататися на своєму авто.

Також "Знай.ua" писав: Майкл Помпео – Держсекретар США: що відомо про заміну Тіллерсона.