З'явилася інформація, що український парламент проголосував за звільнення з посади міністра розвитку громад і територій Альони Бабак. Відомо, що за дане рішення проголосували 266 народних депутатів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Знай.uа.

Відомо, що ВО "Батьківщина" виступала за те, щоб залишити Олену на посаді. Представники "Голосу" і "Самопомічі" повідомили, що утрималися від голосування за її звільнення, на їхню думку - "Це справжній професіонал". Також повідомляється, що Альона Бабак подала заяву за власним бажанням, і попросила відпустити її "з Богом".

Голосування за звільнення Олени Бабак, Знай.иа
Голосування за звільнення Олени Бабак, Знай.иа

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Голосування за звільнення Олени Бабак, Знай.uа
Голосування за звільнення Олени Бабак, Знай.uа

Альону Бабак було призначено на цю посаду наприкінці серпня 2019 року. До того вона була народним депутатом 8 скликання з фракції "Самопоміч". Замість неї депутати хочуть призначити голову Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля.

Також відомо, що розглядається законопроєкт про призначення на посаду нового віце-прем'єр-міністра України — Міністра громад і територій - кандидата Дениса Шмигаля.

Нагадаємо, "Слуга народу" Холодов зажадав звіту Нефьодова: "Зашкварені кадри".

Як повідомляв Знай.uа у "Слузі народу" провели інспекцію у бабусі Люби і її пса, цифри по субсидіях здивують багатьох.

Знай.uа писав, президент Туреччини блиснув знанням української мови і шокував всю країну.