Відомий український політолог Михайло Подоляк розповів про похмілля Коломойського і того, чому воно шкодить Володимиру Зеленському. Відповідний пост він опублікував на Facebook.

"похмілля Коломойського)... Трошки публічно опустили? Збили пиху? Демонстративними обшуками на телеканалі 1+1 і подальшим психологічним тиском в квартирах співробітників? Повернули знову на грішну землю? Довели, що якщо знадобитися, то швидко і безжально заженуть туди ж, куди в свій час недозагнали Янукович і Порошенко? І також швидко з'ясували,що немає ніякого особливого впливу і що тим, хто обшукує глибоко фіолетово, як читається прізвище власника... Так завжди відбувається, коли здається, що все під контролем і далі рух тільки вгору...", - пише Подоляк.

Володимир Зеленський, Reuters
Володимир Зеленський, Reuters

Політолог зазначає, що будь-яка людина, коли отримує більше влади, ніж раніше, починає формувати всередині себе образ ворога, який частіше складає з того, хто ще вчора був покровителем.

"Тому що людина чудово пам'ятає образи, непомітні потиличники, ігнор, довге сидіння в адміністратора в очікуванні Папи, іронічне опускання в присутності інших пацанів. А Ігор Валерійович славиться саме цим - дрібними такими словесними уколами, непомітним приниженням у чиєму/те присутності (хоча наодинці цілком все по деловитому), телефонним тролінгом, анекдотиком з нагоди з зміненими головними героями і специфічної мораллю, таким брутальним панібратским «ти взагалі хто?»).., - пише Подоляк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він зазначив, що "обратка" завжди є, навіть якщо вона умовна, буває такою – образливою, несподіваною і в спину. Крім того, вона завжди буває публічною.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Коли ти ліниво так відпочиваєш, кожен день придумываешься нові анекдоти про недієздатною команді Зеленського та підраховуєш все ще можливі завтрашні прибутку. Ти ж серйозно мнишь тільки себе самим хитрим, проженным і заслуженим, кому всі зараз мають). А що ти можеш? Правильно. Тільки ганебно троль. І ось вже твої юні, дурні і передбачувані pr-нукери в лоб починають атакувати вкрай амбітного хлопця Володимира Олександровича, перетворювати його в того самого горезвісного лоха. Нукерам-то і самим адже всерйоз здалося, що вони тут головні. А ні! Хлопець точно не лох і тому все тільки починається). Для Ігоря Валерійовича...", - пише Подоляк.

похмелье Коломойского)... Немножко публично опустили? Сбили спесь? Демонстративными обысками на телеканале 1+1 и...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Donderdag 6 februari 2020

Нагадаємо, Подоляк показав, що з'їдає команду Зеленського зсередини.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк пояснив, як 75% Зеленського перетворилися на 50% - чому впав рейтинг президента.

Також Знай. ua писав, що український політолог жорстоко змішав з брудом нардепів Зеленського.