Музикант та доброволець Андрій Антоненко, якого підозрюють у резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета, заявив, що не буде давати жодних свідчень, доки слідство не усуне допущені порушення.

Про він написав у листі до слідчого Бирко.

Варто зауважити, що його та ряд інших осіб: медика Юлію Кузьменко, волонтерку Яну Дугар, подружжя ветеранів війни на Донбасі Інну та Владислава, учасника Майдану Євгена Акастелова та відомого артиста Антіна Мухарського підозрюють у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета.

Андрій Антоненко, Прямий
Андрій Антоненко, Прямий

"Візьміть до уваги, що будь-яка співпраця зі слідством можливо тільки після усунення порушень закону з вашого боку, в тому числі надання адвокатам можливості ознайомитися з документами, експертизами, які ви обіцяєте надати більше місця, а також офіційного експертного вимірювання мого зросту", - написав він у листі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також він додав, що поки це все не буде виконано, то він відмовляється співпрацювати зі слідством та відповідати на будь-які питання на підставі статті 63 Конституції України.

Скріншот допису

Нагадаємо, що Україні тривають суди, які повинні встановити істину – хто справді вбив журналіста Павла Шеремета, який загинув під час підриву його машини 20 липня 2016 року. Поки під слідством кілька людей, але громадськість не вірить у їх винуватість. Так, нещодавно відбувся черговий суд, в якому одну з підозрюваних Яну Дугарь відпустили під нічний домашній арешт.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підозрюваний у вбивстві Шеремета АТОшник подав в суд на Зеленського та Авакова.

Також портал "Знай.ua" писав, що скандал навколо справи Шеремета набирає обертів.