Експрезидент України, народний депутат Петро Порошенко витратив на туристичні послуги у Франції понад 712 тисяч гривень.

Про це йдеться у електронній декларації, поданій політиком до Єдиного реєстру електронних декларацій.

Так, 28 січня Порошенко витратив більше 514 тисяч гривень, а 5 лютого - ще понад 197 тисяч в національній валюті.

Деталі подорожі не розголошуються. В декларації у графі "Вид видатку" вказано лише "Оплата послуг", а в "Предмет правочину, який спричинив видаток" - "Інше, туристичні послуги". Країною видатку зазначена Франція.

Видатки Петра Порошенка

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також у декларації Порошенко вказав дохід з депозиту в Міжнародному інвестиційному банку - трохи більше 547 тисяч гривень.

Доходи Петра Порошенка

Петро Порошенко зобов'язаний про суттєві зміни в матеріальному становищі згідно до статті 52 ЗУ "Про запобігання корупції" як особа, яка займає "відповідальне та особливо відповідальне становище" - зараз політик є народним депутатом України.

Нагадаємо, раніше Порошенко повернувся в Україну і зухвало звернувся до ДБР: "З цієї справи кури сміються".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко відхопив десятки тисяч гектарів української землі.

Також "Знай.ua" писав, що звернення Порошенко до Зеленського рознесли в "пух і прах".