Український політолог Юрій Романенко після скандалу з Нефедовим вирішив висловитися на тему того, чи має чиновник бути святим. Відповідний запис він опублікував у Telegram-каналі.

"Битва думок розгорілася у мене в коментах з приводу "аморалки" Нефьодова. Ключове питання - чи має право чиновник або тварь тремтяча. Андрій Баранов пише: Не має! Проблема вибору: або ти публічна особа, що займає високий державний пост і багато «радощі життя» тобі не доступні бо зобов'язаний нести свій статус - або ти живеш, як хочеш, робиш що хочеш і де хочеш, не витрачаючи гроші платників податків! Це є проблема морального вибору політика і державного діяча! І такої - ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ берегти свою честь і репутацію!.. ОДНОЗНАЧНО!!!", - пише він.

Максим Нефьодов, фото: 112.ua
Максим Нефьодов, фото: 112.ua

Однак Романенко зазначає, що чиновник повинен мати право на те, щоб радіти життю, як і будь-який інший громадянин. Тобто, якщо громадянину не заборонено чимось займатися, то і чиновник може це робити у вільний від роботи час.

"Нашому суспільству пора б перестати шукати святість, а краще зайнятися облаштуванням своєї бідолашної життя. Дивись, коли наші "святі співгромадяни" перестануть хвилюватися з приводу того, яка п*ська в чиїй п*ське побувала, то і зарплати в зростання підуть, і дороги з каналізаціями краще стануть", - пише він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Романенко вважає, що так буде більше часу забивати свою голову тим, що впливає на твоє життя, а не тим, що підсовують ЗМІ як проблему.

"Взагалі смішні будь шукання святості у наскрізь прогнилому суспільстві з подвійною-потрійною мораллю", - резюмує він.

Після скандалу з Нефедовим в мережі він став зіркою мемів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленському підкинули цікавий варіант.

Як повідомляв Знай. ua, заступник Рябошапки зробив гучну заяву про обшуки "1+1".

Також Знай. ua писав, що Романенко розповів, як закон про медіа виллється Ткаченко боком, обшуки в "1+1" тільки початок.