Експрезидент України, народний депутат Петро Порошенко, який подав 14 позовів проти ДБР, НАБУ і Нацполіціі про відшкодування моральної шкоди, в черговий раз не з'явився на допит в Державне бюро розслідувань, який було призначено на 11 лютого.

Про це повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань у коментарі ″УП″.

Варто зазначити, що колишній гарант уже більше 30 разів проігнорував повістки ДБР. Однак, цього разу він мав вельми поважну причину — припинив функціонцвати орган.

Так, за словами адвоката Голованя, його підзахисний не з'явився на допит, оскільки ДБР як органу досудового розслідування вже не існує.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми знаємо, що 5 лютого був указ президента, яким було змінено структуру ДБР. Вже Першого управління організації досудових розслідувань немає, тому той орган, який викликав Порошенко, вже не існує", - заявив адвокат.

Він уточнив, що ще минулого тижня намагався з'ясувати - хто зараз очолює Головне слідче управління Держбюро, кому передали кримінальні провадження, які були відкриті раніше, і яка доля слідчих, що працювали в ДБР. Однак, за словами Голованя, на ці питання в бюро йому не відповіли.

Адвокат додав, що і надалі має намір вимагати від ДБР вказувати в повістках для Порошенко слідче управління та ім'я слідчого.

Отже, скоріш за все, Порошенко проігнорує ще не одну повістку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко повернувся в Україну і зухвало звернувся до ДБР

Як повідомляв портал Знай.ua Порошенко налетів на Зеленського після допиту в ДБР.

Також Знай.ua писав, допит в ДБР закінчився для Порошенка параноєю.