Шостий апеляційний адміністративний суд визнав законним виключення Андрія Богдана зі списку кандидатів у депутати Верховної Ради України восьмого скликання від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці фракції "ЄС".

Варто зауважити, що Андрій Богдан ще у 2016 році був виключений з виборчого списку партії за ініціативою її членів колегіальним і демократичним рішенням з’їзду.

Щоправда, таке не сподобалося самому нардепу, і той у 2018 році звернувся до суду з позовом до Центральної виборчої комісії з вимогою скасувати вказану постанову ЦВК та визнати себе обраним народним депутатом України від партії "Блок Петра Порошенка «Солідарність".

Наразі ж стало відомо, що Богдан програв суд для фракції Порошенка.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Партія "Європейська Солідарність" виграла судову справу проти Андрія Богдана щодо законності виключення його зі списку кандидатів у народні депутати України від партії до Верховної Ради України восьмого скликання. Відповідне рішення ухвалив Шостий апеляційний адміністративний суд", - йдеться в повідомленні.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Богдану заборонили входити до відомої кондитерської в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Білецький з Нацкорпусу розкрив тактику влади і став на захист аграріїв під Радою

Також "Знай.ua" писав, що Романенко пояснив відставку Богдана: "Від перестановки ліжок в борделі нічого не поміняється"