Відомий український блогер і політичний оглядач Михайло Подоляк звернулася до своїх читачів з новими думками про розпад команди президента Володимира Зеленського після звільнення Андрія Богдана. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

"хроніка пікіруючого Bombardier)..."Призабутий вже нами спекотний Оман, напередодні загибелі українського Боїнга в Ірані, спритний глава російського Радбезу Патрушев, один номерний чартер на двох BD-700-1A10 і... мовчазний президент Зеленський. Саме таку скандальну історію пропонують нам на черговий компроматний десерт... І? А нічого. Зовсім нічого. Та ніяк. Так, зрозуміло, вже легендарна «патріотична група» виллється рясної отруйною слиною, доводячи наявність величезної зради)", - пише він.

Однак Подоляк зазначає, що насправді ніякої зради немає.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Є тільки приголомшливе невміння куо/кого адекватного реагувати на складні питання і його вперте небажання дорослішати, прибирати забавних "дітей" з власного оточення і жорстко реагувати на факапи). Швидше, це вже класична для Володимира Олександровича історія про те, що його команда відрізняється медійним мракобіссям, не готова навіть до елементарної прозорості і воліє працювати строго за програного фактом", - пише експерт.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Подоляк пояснив, що одна маленька брехня доповнюється іншою маленькою брехнею, і третій, і четвертої. Він зазначає, що такі провали з-за того, що у Зеленського немає "зубастою" медійної команди, яка прораховує всі ризики і здатна знизити репутаційні збитки.

" ... По суті ж самого Оману. Хоча це і не зовсім вже актуально в нашому турбогосударстве корисних ідіотів... Зеленський цілком може і навіть повинен легально, офіційно, публічно сформувати боевитую команду для ведення всіх форм переговорів. З РФ, зрозуміло. Це боляче, складно, нервово, але обов'язково. Щоб знімати вкрай конфліктні проблеми", - розповів Подоляк.

хроника пикирующего Bombardier)... Подзабытый уже нами знойный Оман, канун гибели украинского Боинга в Иране, ушлый...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Vrijdag 14 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Подоляк з рукою на серці розніс "великого політика" Вакарчука.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк показав, як похмілля Коломойського шкодить Зеленському.

Також Знай. ua писав, що Подоляк пояснив перестановки в команді президента.