Прем'єр-міністр України має багатий досвід роботи - від проплачених мітингів до участі в масовках на ток-шоу. Чи може така людина знати, як запустити економіку країни?

Нещадавно у соціальній мережі Facebook оприлюднили фотографії та выдео, зібрані з публічних джерел, які демонструють минуле нинішнього прем'єрміністра Олексія Гончарука. Як з'ясувалося, він працював у масовках на телевізійних шоу та "заробляв" на проплачених мытингах.

Блогер Ігор Лесєв прокоментував скандальне минуле прем'єра в програмі "Не добрий вечір"

″Про цю людину я нічого не знав до літа минулого року. І ви теж про нього нічого не знали. Нам його просто дістали, як чорта з табакерки. Сказали, що це талановитий пацан. І він нам тепер забезпечить 40% зростання ВВП, нове місто на Чорному морі і норкову шубу з автоматом Калашникова″, - нагадав блогер про початок стрімкої кар'єри Гончарука.

Лесєв порівняв Гончарука з Гройсманом, зазначивши, що в останнього був значно вагоміший бекграунд. Однак, він виявився ″лайно-прем'єром″.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Та Гончарук навіть не тягне на такого прем'єра, яким був Гройсман, вважає Лесєв.

″От Гончарук в масовці був ще вчора. Беспонтовий чувак з порожнім поглядом. Абсолютна порожнеча, перебивався дрібними подачками. І ось цій порожнечі вручили в управління величезну країну. Порожнечі, яка ніколи нічим самостійно не управляла. Навіть своєю дупою. А тепер це порожній простір рулить Україною″.

″А коли країною управляє *упа, нам всім залишається лише віра″ - підсумував Лесєв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі спливло скандальне минуле Гончарука

Як повідомляв портал Знай.ua, Лесєв показав справжніх паразитів, які смокчуть наші гроші

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус