Стало відомо, що для того, щоб німецькі інвестори прийшли до України, їм потрібні не інвестиційні няні, а не залежна від неї судова система. Про це заявила посол Німеччині в Україні Анка Фельдгузен, передає hromadske.

Анка Фельдгузен

"Сьогодні говорять про нянь, раніше Кличко говорив про бодігардів. Нашим інвесторам не потрібні ні няні, ні бодігарди. Їм потрібні незалежні суди", - повідомила дипломат.

Також вона зазначила, що на сьогоднішній день в країні успішно функціонують 2 тисячі німецьких компаній.

Між тим, ніші для інвестування в Україні є і для приходу інвесторів це — сприятливе обставина, на що звертає увагу український лідер Володимир Зеленський і з чим згодна дипломат. Але, поки більшість можливих інвесторів чекають на розвиток подій.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Наприклад, з судовою реформою. Для інвесторів дуже важливо бути в змозі захистити свої інтереси в судах. Це по-перше. Друге — це загальні макроекономічні індикатори", — зазначила Фельдгузен.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лідер партії "Християнсько-демократичний союз" (ХДС) Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер не буде висувати свою кандидатуру на посаду канцлера ФРН.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська влада прийняли рішення через жорстокої спалаху китайського коронавіруса евакуювати своїх громадян з епіцентру поширення.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що Володимир Путін розуміє необхідність закінчення війни.