На днях стало відомо, що Бенжамен Гриво, який хотів стати мером Парижа та брав участь в перегонах за це престижне крісло, зняв свою кандидатуру через відеоролик, який опублікував відомий російський художник Петро Павленський.

Про це повідомляє видання Liberation.

Як відзначається, Гриво, який вважається улюбленцем президента Франції Еммануеля Макрона, заявив, що не буде брати участь у виборах через те, що нібито його сім'ї наразі надходять погрози. Щоправда, у Франції цьому не вірять та стверджують, що цьому передувало відео сексуального характеру, яке у мережі розповсюдив художник Павленський. Таким чином, за його словами, він намагався викрити лицемірство кандидата партії "Вперед, Республіка!" про вірність сім'ї.

Бенжамен Гриво

"Він спирається на сімейні цінності, каже, що хоче бути мером сімей, і завжди наводить як приклад свою дружину і дітей. Але виходить все навпаки", - сказав

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також він додав, що ситуація важлива для нього, і це лише перший викритий політик. Варто зауважити, що вибори мера Парижа відбудуться в березні 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що Путін розуміє необхідність закінчення війни

Як повідомляв портал Знай.ua, журналісти "Схем" знайшли "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману

Також Знай.ua писав, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"