Відомий український політолог Михайло Подоляк розкритикував теперішню владу, а також заявив, що в Україні і досі немає нормального медичного та освітнього сервісу, а також професійних міністрів, які не будуть розвивати державу, а не тягнути її донизу.

Відповідний пост він опублікував на Facebook.

"Кожний наступний наш кандидат в міністри - це, як правило, все більш тупикова гілка в людській еволюції. Тупий, агресивний, боягузливий, жадібний. Але це ... не страшно. Тому що це ні на що не впливає. Не має значення, хто і чому буде наступним міністром чи прем'єром в кабінеті чергового "видатного" президента. Банальні хлопчики біля кавових столиків", - написав він.

Володимир Зеленський, фото Getty Images
Володимир Зеленський, фото Getty Images

Також, за його словами, у державі і досі немає якісної освіти, медицини, а тим паче правоохоронців, які будуть дійсно захищати державу:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Легендарний "Уханьський коронавірус" просто мордою ляснув нас в усвідомлення того, що медичного сервісу у нас в принципі немає. Банально поїздити зараз по, подивіться на їх утримання. А після послухайте гімни у виконанні лікарів-інфекціоністів. Ці гімни і є єдиний засіб лікування в нашій країні… Силовий сервіс у виконанні орлів вічного Арсена Борисовича - це про постановочні бої на вулицях міст. А от інші - прокурорські, НАБУшні, СБУшні - це тільки про забезпечених квитках… Освітній сервіс - це, скоріше, про спробу повернутися в XVII століття, в міфологію відсталих сільських країн, де головний герой національного епосу такий собі "невловимий Джо", який будує чергову ізольовану "велику країну. Ми - тупикова гілка, яка продає такі собі понти сільського гопника, що випадково потрапив в глобальний університет, в якому цінують мізки".

Скріншот допису
Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Подоляк показав, як похмілля Коломойського шкодить Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк пояснив, на чому "погорів" Зеленський.

Також Знай. ua писав, що Подоляк пояснив перестановки в команді президента.