Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко повідомила про те, що в Україні набагато більше хворих коронавірусом, що відомо з офіційних джерел. Відповідну заяву вона зробила на погоджувальній раді лідерів парламентських фракцій і груп у Верховній Раді.

"У нас немає реальної статистики, що у нас відбувається з захворюванням. Зараз не час розбиратися, хто в цьому винен. Нам необхідно негайно цю статистику відновити, тому що я стверджую, як людина, яка розуміє, що каже, - у нас набагато більше захворювань, і набагато більше померлих, але ми з вами не знаємо", - наголосила Тимошенко.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Тимошенко зазначила, що в ЗМІ повинна бути інформація про те, за яким телефоном звертатися, якщо є підозра на мінімальну температуру або нежить.

Політик підкреслила, що важливо забезпечити всіх, хто знаходиться в самоізоляції або вдома з дітьми, лікарняними листами, щоб люди мали можливість дотримуватися умов карантину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Звичайно, потрібна масштабна і централізована закупівля антивірусних препаратів для того, щоб вся країна відчувала себе захищеною. Необхідно зробити карантин абсолютним", - додала Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стенфордський вчені розповіли, як розпізнати коронавірус.

Як повідомляв Знай. ua, що буде з українцями, які застрягли в полоні коронавіруса.

Також Знай. ua писав, що слуга народу звинуватив владу в наживі на коронавирусе.