Якби українська влада взагалі нічого не робила для боротьби з коронавірусом, то це було б не так страшно, як ті напівзаходи, які вона запроваджує.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв на своїй сторінці у Facebook.

Мало того, що влада вирішила "покласти економіку, щоб врятувати людей від коронавірусу", її карантинні напівзаходи лише допомогають поширенню небезпечного захворювання.
Лесєв приводить у приклад Київ, де після оголошення карантину закрили метро, але залишили громадський транспорт. І тепер люди величезними натовпами стоять на зупинках, очікуючи маршрутки, що аж ніяк не перешкоджає поширенню коронавірусу, а скоріше навпаки.

"Закрили все, що працювало. Люди тепер без бабла. Закрили метро. Теж молодці. Але навіщо ж ви залишили тоді громадський транспорт? Ви ж в рази збільшуєте концентрацію людей в замкнутому просторі. Навіть якби не було ніякого коронавірусу, в Києві з таким "карантином" неодмінно почнеться сезонна епідемія ГРВІ".

Карантин повинен бути карантином, і якщо його вводити, то із зупинкою всього транспорту. "З патрулями на вулицях, які припиняють будь-групове пересування. З екстреною доставкою продуктів і ліків нужденним. І з масовою перевіркою всіх, у кого є простудні симптоми. Щоб оперативно хворих виявляти і ПРИМУСОВО ізолювати", - зазначив блогер.

"Ви у сотень тисяч людей забрали гроші на прожиття. Не дали ніяких компенсацій. Якихось пайків, якихось мінімальних грошових виплат. Ось ніхера. І все заради того, щоб зупинити спалах коронавіруса. І? Всі ж ваші дії спрямовані на те, щоб поширення зарази сталося якомога швидше. Ви нам тут прискорено будуєте Італію?", - задає риторичне запитання Лесєв.

О полумерах от полувласти Вот все что случается с нашей страной – это закономерно. А все что не случается – это...

Geplaatst door Игорь Лесев op Woensdag 18 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Ігор Лесєв показав, як влада цинічно кинула українців у важкий час

Як повідомляв портал Знай.uа, Лесєв прокоментував заміну прем'єра

Також портал Знай.uа писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус