У середу, 18 березня, в мережі з'явилося тривожне відео, на якому видно, як міністр охорони здоров'я Нідерландів Бруно Брюінс падає в непритомність у парламенті під час обговорення ситуації з пандемією коронавірусу Covid-19.

Так, представник уряду вийшов до трибуни і готувався почати дискусію, однак у цей момент він знепритомнів та впав.

Політики, які перебували тоді поруч, допомогли колезі встати на ноги. Варто відзначити той факт, що сам Брюінс відмовився від запропонованого йому крісла, зробив кілька ковтків води та продовжив виступ.

Відомо, що на сьогоднішній день у Нідерландах кількість хворих досягла 2051 тисяч. Всього від коронавірусу померли 58 людей. Всі вони - люди старші за 63 років, повідомили в Національному інституті охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, королева Єлизавета II переїде на тимчасове проживання у Віндзорський замок через коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа, Папа Римський Франциск I відправився в найдавнішу святиню, щоб врятувати світ від коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, що космонавти приймають додаткові заходи, щоб уникнути занесення коронавірусу в космос.