У мережі з'явився кумедний кадр з прямого ефіру телеканалу Петра Порошенка "Прямий", на якому зображений ексгарант. Цікаво, що працівники каналу нібито написали під його прізвищем "п'яний президент України".

Дивну помилку помітив Telegram-канал Klymenko Time.

"Гуляє такий скрін мережею. Когось сьогодні звільнять на каналі Петра Олексійовича. Хоча не факт, що вони написали неправду, до речі", - йдеться у публікації.

Петро Порошенко, скріншот з Telegram-каналу

Потім на каналі виправдалися і повідомили, що скріншот виявився фейком. Адже на YouTube-каналі "Прямого" такого підпису насправді немає.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Друзі, ну з "п'яним президентом України" Петром Порошенком - таки фейк, перевірили на YouTube "Прямого". Але вечір став трохи веселішим 😉", - уточнили в Klymenko Time.

Петро Порошенко, скріншот з Telegram-каналу

Однак пізніше стало відомо, що даний скріншот виявився фейком. Картинку обробили в графічному редакторі і написали те слово, яке хотів бачити автор на місці "П'ятий". На офіційному YouTube-каналі присутній сюжет, де можна побачити оригінальний текст.

Петро Порошенко, скріншот: "Прямий"
Петро Порошенко, скріншот: "Прямий"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Тимошенко заявила про інтереси Порошенка в законі про ринок землі і закликала повалити Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці висміяли показову "благодійність" Порошенка на карантині.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі розсекретили схему Марини Порошенко, за якою вона "косила" мільйони.