Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, як "слуга народу" президент Володимир Зеленський розповів йому про заплановану відставку уряду.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке дав українським журналістам Олексій Гончарук.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук фото: прес-служба президента
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук фото: прес-служба президента

"У нас була одна розмова з президентом, вона відбулася в п'ятницю напередодні того тижня, коли ця відставка сталася. Під час тієї розмови фактично було прийнято рішення. Президент мені повідомив, що, мабуть, він схиляється до рішення, що уряд має піти у відставку. Ми про це тоді коротко поговорили. Для мене було зрозуміло, це рішення було остаточним і я його прийняв з поваги до президента", - каже Гончарук.

Андрій Єрмак, скрін з відео
Андрій Єрмак, скрін з відео

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Колишній глава Кабміну пояснив, що в його зустрічі з Андрієм Єрмаком за кілька днів до винесення у Раду питання про відставку уряду Гончарука в одному з ресторанів Києва не було нічого надзвичайного: "Це була наша перша зустріч з Єрмаком, в тому числі і в цьому ресторані. Була звичайна робоча зустріч, під час якої ми обмінювалися думками стосовно того, що відбувається".

Карантинне інтерв'ю з Гончаруком

Карантинне інтерв'ю з Гончаруком

Geplaatst door Українська правда op Vrijdag 3 april 2020

Крім цього, Гончарук не заперечував, що його відставка стала наслідком зміни керівництва в Центренерго: "Я б не звужував це до рішення по якійсь одній компанії, таких компаній було багато. Кожне з цих рішень било по багатьом групам впливу", - додав колишній прем'єр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, посади при Зеленському продаються? Ігор Лесєв передбачив долю Єрмака.

Як повідомляв Знай.uа Дубинський знайшов відповідь, чому Нефьодов залишився в Кабміні - "гугл Допоміг".

Знай.uа писав, спочатку "еліті", а залишки всім іншим - Ігор Лесев розповів, як в Україні лікують коронавірус тільки у "обраних".